De Willem Visser Memorial, ter nagedachtenis aan WV Snits-medeoprichter, oud-voorzitter en erelid Willem Visser (1933-2007) wordt verreden op de wielerbaan van WV Snits rondom het sportcomplex Schuttersveld. Onze jongens strijden in de de sportklasse moesten 50 minuten en 5 ronden rijden.

Aan de start van deze wedstrijd stonden maar liefst 8 “seunen”: Dennie, Wiecher, Piet, Jens, Siemen, Sjoerd, Cris Pieter en Waling.

Al snel na de start van de wedstrijd sleurde Waling bijna twee ronden op kop van het peloton. Ik was bang dat hij teveel met zijn krachten smeet maar na de wedstrijd bleek dat hij een foto momentje koos vanwege zijn nieuwe aerodynamische helm. Nou Waling, dat is gelukt seun!

Als er een prijs was voor de meest strijdlustige renner dan was die voor Cris Pieter. Met de 3 daagse wielerronde van Petten nog in de benen heeft hij een paar keer geprobeerd weg te rijden maar deze pogingen waren niet succesvol, het peloton liet dit niet toe. Er waren meerdere pogingen om weg te rijden door diverse renners maar niemand kwam weg.

De mannen maakten zich op voor een massa sprint. Dennie was er als de kippen bij en kon in de laatste meters nog iemand voorbij en behaalde daardoor een keurige 2e plaats in het sprint geweld. Siemen (weer erg sterk gereden) en Jens (met zijn junioren cassette!) zaten ook mooi voorin en werden 8e en 9e.

De klassering van leden van WCT Ouwe Seun:

Dennie 2e

Siemen 8e

Jens 9e

Wiecher 24e

Chris Pieter 25e

Waling 26e

Sjoerd 29e

Piet 30e

 

Volledig uitslag van de Willem Visser memorial: https://results.sporthive.com/events/PC1664053