Woensdagavond training Oostpoort

 

Vanaf (datum nog niet bekend) trainen we weer elke woensdag van de week, onze trainingslocatie bevindt zicht op industrieterrein de Oostpoort in Harlingen waar wij met veiligheidsondersteuning van de gemeente trainen.

Waar: We verzamelen ons op trainingslocatie Oostpoort bij de Markthal naast de McDonalds in Harlingen.

Hoe laat: We starten vanaf woensdag 31 maart, wekelijks t/m 30 september 2021.                              Start training om 19.00uur.

Het is verstandig een voor en achter lichtje op je racefiets te monteren voor het geval je toch in het donker moet rijden!

Op de Oostpoort kunnen we onze trainingsrondjes rijden zodat iedereen op zijn/haar eigen niveau kan trainen. Door middel van  waarschuwingsborden en een verkeersregelaar wordt het verkeer erop gewezen dat we hier trainen. We trainen t/m de laatste woensdag van september.

De trainingen zijn bedoeld om je niveau te verbeteren, voor lange tochten, tijdritten en wedstrijden, maar net wat ieder zijn of haar doel is.
Trainingen kunnen bestaan uit interval, krachttraining (op de fiets wel te verstaan), sprinttraining, bloktraining etc….. Een bijkomend voordeel om te trainen in groepsverband: het is veel leuker en het stimuleert je automatisch om fanatieker mee te trainen.

Trainer woensdagavond: Sicco Jellema.

Wil je eens meetrainen zonder meteen lid te worden? Je bent van harte welkom.

 

Reglementen tijdens de trainingen:

Helm is verplicht en zorg dat je fiets (technisch) in orde is.

Binnenband (bandenlichters) en pompje mee.
Neem voldoende water en voeding mee.
Afval niet langs de weg gooien.
Verkeersregels (ook van de verkeersregelaar) worden strikt opgevolgd!
Asociaal gedrag wordt niet geaccepteerd!

Neem vooral een GOED HUMEUR mee!