Sponsors

Zonder sponsoring kan geen club bestaan, wij zijn dan ook alle onderstaande sponsoren zeer dankbaar!

Wilt u onze club ook steunen met uw naam en link naar uw website? neem dan contact met ons op via de contactpagina voor de mogelijkheden.

 

Antea Group

www.anteagroup.com/nl

Antea Group is een internationaal ingenieurs- en milieuadviesbureau dat gespecialiseerd is in fullservice-oplossingen op het gebied van milieu, infrastructuur, stedelijke ontwikkeling en water.

Visual Reclame

www.visualreklame.nl

De kracht van het creatieve…

Dit geldt zeker voor de ontwerpen en producten van visual reklame. Een perfecte vormgeving en kleurstelling een must in de hedendaaagse maatschappij om uw boodschap optimaal naar voren te brengen.

 

DPI – Dental Promotion & Inovation

www.dentalpromotion.nl

DPI is een Belgisch familiebedrijf opgericht in 2004. DPI een jong, dynamisch en ondernemend bedrijf, doet er alles aan om samen met U te evolueren en wil U altijd op de hoogte houden van de talrijke innovaties, dit om U het dagelijkse leven aangenamer te maken.

Duursport.nl

www.duursport.nl

Duursport.nl is specialist op het gebied van sportvoeding in de Benelux. We werken enkel met professionals en deze webshop is ontstaan  uit de jarenlange ervaring die we hebben opgedaan op het gebied van sportvoeding voor Duursporters en krachtsporters.

Kapsalon Houtmand http://www.kapsalonhoutman.nl/

Kapsalon Houtman

www.kapsalonhoutman.nl

Bij kapsalon Houtman bent u op het goede adres voor al uw mode trends op haargebied.
Van kleuren tot extensions en zelfs klassiek scheren voor mannen.

Logo Veltman verlichting

Veltman Verlichting

www.veltmanverlichting.nl

Bent u opzoek naar een specifieke lamp? Wij hebben alle soorten en maten tentoongesteld in onze winkel. Ook voor klein materiaal zoals batterijen, led lampen, snoeren of stekkers bent u bij ons op het juiste adres.

Het Brouwdok

www.hetbrouwdok.nl

Proefdok en Brouwdok van (h)eerlijke zelfgebrouwen bieren. Wil je meer weten over het BrouwDok? Een proeverij reserveren? Je eigen bier laten brouwen of huurbrouwen? Ons bier opnemen in je assortiment? Aarzel niet, maar neem voor al je vragen en ideeën contact met ons op!

Watertaxi Harlingen

www.harlingen-watertaxi.nl

Watertaxi van Harlingen naar Vlieland of Terschelling. De goedkoopste privé overtocht.

JelleKoelsmaNotarissen

Jelsma Koelma notarissen

www.jelsma-koelma.nl

De kantoren van notarissen mr. H.J. Hettema (Harlingen) en mr. T. Koelma (Franeker), waarbij u welkom bent voor al uw vragen op notarieel gebied. Onze kantoren hebben voor alle notariële gebieden de nodige gespecialiseerde medewerkers in huis, zodat u verzekerd kunt zijn van het juiste advies en de beste afhandeling.

Roxa duurzaam advies

www.roxaduurzaamadvies.nl

Heeft u ruimte over op het dak van uw bedrijfspand? Waarschijnlijk zijn zonnepanelen dan een interessante en duurzame energieoplossing voor u. Kiest u voor een zonnedak via RoXa Duurzaam Advies, dan kiest u voor een partij die u zekerheid en kwaliteit biedt. Wij bieden u de mogelijkheid om de hele SDE periode van 15 jaar zekerheid in te bouwen, dat kan met onze uitgebreide garanties tot 15 jaar.

Newspeed Bikes Skates

www.newspeed.nl

Vernieuwend, snelheid en kwaliteit staan daarbij voorop. Voor zowel materiaal, kleding en sportvoeding bent u bij ons aan het goede adres. Wij zijn gespecialiseerd in merken die niet overal te verkrijgen zijn, maar wij blinken uit in topmerken of instapproducten die wel aan de hoogste kwalitatieve én sportieve eisen voldoen.

Alles om tot een nog betere sportprestatie of –plezier te komen.

Jumbo Olaf Hermus

www.jumbo.com/content/jumbo-harlingen-spoorstraat/

Ook hebben wij een fotoservice, een PostNL pakketpunt en een stomerijservice.

In jouw Jumbo kun je prettig en vlot winkelen en je hebt een grote keuze uit lekkere, verse en gezonde producten. Elke dag gaan we voor 100% tevredenheid: de beste service, het grootste assortiment en de laagste prijs. Onze gastvrije en deskundige medewerkers staan klaar om jou te verwelkomen in onze winkel.

Anytime Fitness

www.anytimefitness.nl/gyms/nl-1129/harlingen-friesland-8862-zx/

Welkom bij Anytime Fitness! Ons vriendelijke en deskundige personeel is opgeleid om jou te helpen op weg naar de fitste versie van jezelf, ongeacht hoeveel ondersteuning jij nodig hebt. Onze lidmaatschappen zijn inclusief een gratis uitgebreid introductieprogramma, wereldwijde toegang tot meer dan 4000 clubs en 24/7 toegang. Wij staan voor jou klaar, om jou je persoonlijke doelen te helpen bereiken. Laten we starten! Kom langs of bel vandaag nog voor een afspraak.