Zonder sponsoring kan geen club bestaan, wij zijn dan ook alle onderstaande sponsoren zeer dankbaar!

Wilt u onze club ook steunen met uw naam en link naar uw website? neem dan contact met ons op via de contactpagina voor de mogelijkheden.

 

Antea Group

www.anteagroup.com/nl

Antea Group is een internationaal ingenieurs- en milieuadviesbureau dat gespecialiseerd is in fullservice-oplossingen op het gebied van milieu, infrastructuur, stedelijke ontwikkeling en water.

Visual Reclame

www.visualreklame.nl

De kracht van het creatieve…

Dit geldt zeker voor de ontwerpen en producten van visual reklame. Een perfecte vormgeving en kleurstelling een must in de hedendaaagse maatschappij om uw boodschap optimaal naar voren te brengen.

 

Duursport.nl

www.duursport.nl

Duursport.nl is specialist op het gebied van sportvoeding in de Benelux. We werken enkel met professionals en deze webshop is ontstaan  uit de jarenlange ervaring die we hebben opgedaan op het gebied van sportvoeding voor Duursporters en krachtsporters.

Kapsalon Houtmand http://www.kapsalonhoutman.nl/

Kapsalon Houtman

www.kapsalonhoutman.nl

Een gevestigde zaak sinds 1915. Hier heerst een gezellige en ongedwongen maar professionele sfeer. Bij kapsalon Houtman in Harlingen bent u op het goede adres voor al uw mode trends op haargebied. Van kleuren tot extensions en zelfs klassiek scheren voor mannen.

Het Brouwdok (Hoofdsponsor)

www.hetbrouwdok.nl

Proefdok en Brouwdok van (h)eerlijke zelfgebrouwen bieren. Wil je meer weten over het BrouwDok? Een proeverij reserveren? Je eigen bier laten brouwen of huurbrouwen? Ons bier opnemen in je assortiment? Aarzel niet, maar neem voor al je vragen en ideeën contact met ons op!

Watertaxi Harlingen

www.harlingen-watertaxi.nl

Watertaxi van Harlingen naar Vlieland of Terschelling. De goedkoopste privé overtocht.

Snelle overtocht met beleving: Met 60km per uur naar Terschelling of Vlieland? Dat beloofd een unieke ervaring te worden!

 

JelleKoelsmaNotarissen

Jelsma Koelma notarissen

www.jelsma-koelma.nl

De kantoren van notarissen mr. H.J. Hettema (Harlingen) en mr. T. Koelma (Franeker), waarbij u welkom bent voor al uw vragen op notarieel gebied. Onze kantoren hebben voor alle notariële gebieden de nodige gespecialiseerde medewerkers in huis, zodat u verzekerd kunt zijn van het juiste advies en de beste afhandeling.

Newspeed Bikes Skates

www.newspeed.nl

Vernieuwend, snelheid en kwaliteit staan daarbij voorop. Voor zowel materiaal, kleding en sportvoeding bent u bij ons aan het goede adres.

Gevestigd in het centrum van Sneek, zeer centraal gelegen in het sportieve hart van Fryslân.

Jumbo Olaf Hermus

www.jumbo.com/content/jumbo-harlingen-spoorstraat/

Ook hebben wij een fotoservice, een PostNL pakketpunt en een stomerijservice.

In jouw Jumbo kun je prettig en vlot winkelen en je hebt een grote keuze uit lekkere, verse en gezonde producten. Elke dag gaan we voor 100% tevredenheid: de beste service, het grootste assortiment en de laagste prijs. Onze gastvrije en deskundige medewerkers staan klaar om jou te verwelkomen in onze winkel.

Grijpma Glasbewassing & Schoonmaak

www.grijpmaschoonmaak.nl/

Grijpma schoonmaak bestaat al sinds 2016  en gevestigd in Franeker en is gespecialiseerd in alle schoonmaak werkzaamheden zoals gevelreingen – periodieke schoonmaak van kantoren en ramen wassen met telescoop bewassing.

Bel met Grijpma Glasbewassing & Schoonmaak en de klus wordt professioneel geklaard.