Kleding bestellen

Leden van WCT Ouwe Seun kunnen kleding bestellen op een van tevoren aangekondigde pas/bestel moment. De leden worden via mail hierover geïnformeerd. Via deze mail informeren we u over het gebruik van uw persoonlijke custom – webshop voor het bestellen van de Bioracer kleding. De kosten kunnen direct na bestellen via IBAN worden voldaan aan Bioracer, de leverancier van de kleding. Tijdens clubtrainingen, zondagse clubritten en gezamenlijke toertochten (betaald door de vereniging) is er een kledingprotocol. Dit betekent dat de leden verplicht zijn om de clubkleding op die momenten te dragen. Indien je lid bent geworden en er is nog geen bestelmoment geweest dan is het kledingprotocol niet van toepassing.
                                                                                                          .

 

 

 Kalas produceert kleding voor kampioenen 

Sinds 2014 is Kalas Sportswear actief in de Benelux. Vanuit Nederland wordt Kalas vertegenwoordigd door René Hooghiemster.

Gedreven door passie en trots worden door Kalas ruim 5000 unieke designs, meer dan 100.000 sportproducten in meer dan 400.000 verschillende pasvormen, maten en materialen per jaar geproduceerd. Daarnaast is Kalas zeer vooruitstrevend op het gebied van innovatie. Kalas levert het snelste tijdritpak ter wereld en heeft aerodynamica, veiligheid en zichtbaarheid hoog in het vaandel. De kleding wordt gedragen door wereldkampioenen, olympische kampioenen, nationale teams en vele recreatieve fietsers uit meer dan 20 landen.

Tot de belangrijkste klanten behoren o.a.:

•          Mathieu van der Poel Corendon Team en Nederlands Kampioen wegwielrenen, veldrijden en mountainbiken!

•          Euskadi Murias Team (ritwinst in Vuelta 2018).

•          Britain Cycling Team Federation (nationale bond en wereldkampioen ploegenachtervolging).

Voor meer informatie over de mogelijkheden van de Kalas kleding verwijzen wij u naar: https://www.kalas.nl/kalas-benelux