Afgelopen vrijdag 7 april is in het dorpje Goënga vlakbij Sneek het open Fries kampioenschap wielrennen over de weg verreden. Deze omloop wordt volgens traditie als eerste wegwedstrijd van WV Snits gehouden. Hierdoor mag de winnaar van deze wedstrijd zich voor een jaar Fries kampioen noemen. De wedstrijd bestond uit de A en B renners. Aan de start verschenen in de B categorie 43 wielrenners waarvan  vier wielrenners van WCT Ouwe Seun: Martin Swart, Waling Smeding, Niek Zijlstra, en Jens Nieuwenburg. De 21 rondes die moesten worden afgelegd waren 2.5 km lang de route ging om en door het dorp over asfalt en klinkers. Na ongeveer een uur en een kwartier te hebben gereden kwamen de Ouwe Seunen in een massa sprint over de finish. In het sprint eindigden ze als volgt; Niek Zeilstra 7e, Jens Nieuwenburg 10e, Martin Swart 18e, Waling Smeding 29e.

Zaterdag fietste Melissa de Haan mee in de jeugdwedstrijd van de Friesche Leeuw op het Kalverdijkje.

Zondag hebben Michelle en Sybine Poot een Inter Club Wedstrijd gereden in Assen. Michelle eindigde als 6e en Sybine wist mooi in het peloton te finishen op een 12e plaats.

Vandaag was ook de ronde van Arnhem, een toertocht over de Veluwe waar Dirk de Haan, Piet en Sigrid van der Schaar aan de start stonden. Ondanks een paar lekke banden hebben ze de finish bereikt.