Vrijdag 5 mei Criterium de Domp in Sneek
Jens Nieuwenburg en Dennie vd Kooi starten in Sneek waar de A en B renners gezamenlijk streden om de prijzen.
Het tempo ligt op de Domp altijd erg hoog, het is een kort parcours van 1 km met maar twee bochten. Dennie reed mooi voorin mee en is in de sprint 6e geworden. Jens weerde zich dapper in het wedstrijd geweld en werd uiteindelijk 31e.

Zaterdag 6 mei 4e Leeuw van Leeuwarderadeel in Stiens
Dennie vd Kooi, Martin Swart, Michelle en Sybine Poot stonden aan de start in Stiens.
Om 18:00 uur gingen de dames Poot van start bij de categorie dames/junioren. Sybine kampt nog met een rug blessure en kon het tempo van het peloton net niet bijhouden, Michelle is in het peloton geëindigd.
Dennie en Martin startten om 19:30 bij de heren licentiehouders. Er werd meteen flink doorgereden, Dennie en Martin konden zich prima staande houden in het peloton. Dennie finishte in het peloton en Martin daar vlak achter.
Classico Boretti
Albert vd Ven, Ritske Flootman, Albert Scheffer, Albert Goudberg en Dirk-Jan van Miltenburg zijn naar Rhenen gereisd om daar de Classico Boretti te rijden. Deze toertocht is al jaren een begrip onder de Nederlandse fietstourtochten. Deze Italiaanse getinte tocht met prachtige routes over de Utrechtse heuvelrug en start/finish in Rhenen is uitgegroeid tot een van de populairste wielertourtochten.

Zondag 7 mei NK jeugd wedstrijden
Melissa de Haan reed het weekend twee KNWU wedstrijden, zaterdag in Assen en zondag in Dwingeloo om een plaatsje te bemachtigen voor het NK. Uiteindelijk eindigde ze als 7e en 4e en mag daardoor naar het NK Jeugd.

Ronde van Zuid Oost Friesland 

Elite Vrouwen Michelle Poot 69ste

Jeugdronde van Dwingeloo:

Cat. 5 Melissa de Haan 8ste
Junioren dames Sybine Poot 28ste

Ronde van ‘t Zand 

Masters : Martin Swart 14de
Sportklasse Dennie vd Kooi 48ste