Een flink aantal leden reden op 5 juni 2017 de 11-stedentocht. De meeste leden konden in groep 7 starten een mooie vroege start om tien voor zes.

Al na zes uur s’ochtends kwamen de eerste Ouwe Seunen een stempel halen in Harlingen. Op de Schritsen was het al een gezellige drukte van fietsers en toeschouwers. De vaste stempelaar Age Tichelaar was natuurlijk ook onder de Ouwe Seunen populair om een stempel uit te delen.

Voor Klaas Visser was deze elfstedentocht een bijzondere tocht.  Reed Klaas eerst al de 11-meren tocht voor de 40e keer, en nu  ook voor de 40 ste keer de 11-stedentocht.  Prachtige prestatie Klaas, daar mag je gerust trots op zijn en dat was hij ook zie foto ‘s hieronder.

Ook voor Dirk Jan van Miltenburg en Jeroen Hofstra was het een jubileum tocht: DJ 10 keer en Jeroen 20 keer 11-stedentocht.

De meeste Ouwe Seunen hebben de tocht vaker gereden alleen voor Jens en Dennie was het de eerste keer.

Rond half drie kwamen de eerste Seunen al binnen, aan de vrolijke gezichten kon ik aflezen dat het voor iedereen een mooie tocht is geweest.

Marten Andringa vond de 11-steden afstand wat te kort, hij haalde zijn laatste stempel op en deed daarna nog een rondje. Marten reed deze dag 406 km. Mi ook een record!

 

S’ochtends stonden Sybine en Michelle aan de start van het district kampioenschap op de weg in Harkema
Sybine reed bij de junior vrouwen naar een mooie 6de plaats.
Michelle starte bij de Elite/Amateur vrouwen waar in de eerste ronde al een groep wegreed waar Michelle mooi bij zat. Een ploeggenote won en Michelle werd knap 16de.