WCT Ouwe Seun organiseert net als voorgaande jaren een laagdrempelige tijdrit competitie op de afsluitdijk (rondje Kornwerderzand 9km). De locatie is de 2e parkeerplaats vanaf Zurich richting Kornwerderzand aan de waddenzeekant. Deze tijdritten zijn voor iedereen toegankelijk! Voor leden WCT Ouwe Seun is deelname gratis, niet leden betalen per keer € 3,00 en voor alle ritten zijn de kosten € 10,00.

De inschrijfkosten moeten wel vooraf afgerekend te worden, anders géén deelname!
De datums voor de tijdritten zijn:

Donderdag 1 juni, 1 ronde. Aanvang 19.00 uur, inschrijving vanaf 18.00 uur.
Woensdag 7 juni, 2 rondes. Aanvang 19.00 uur, inschrijving vanaf 18.00 uur.
Woensdag 6 september, 2 rondes. Aanvang 19.00 uur, inschrijving vanaf 18.00 uur.
Woensdag 13 september, 1 ronde. Aanvang 18.30 uur, inschrijving vanaf 17.45 uur.

De gereden tijd is leidend en dat betekent, wanneer je alle datums meedoet je de 2 minste rondes mag laten vallen waardoor je 4 beste rondes overblijven.
Voor de gehele competitie zijn er 4 gereden rondes nodig voor de eind klassering.

De deelnemers zijn verplicht zich strikt aan de geldende verkeersregels te houden. Indien men zich daar niet aan houdt en wordt waargenomen (bv het onnodig links rijden ivm windrichting) dan zal diskwalificatie het gevolg zijn. Men is ervan bewust dat deelname geheel op eigen risico is en er zodoende geen verhaal kan worden gehaald op de vereniging ivm schade.

We zijn nog op zoek naar vrijwilligers voor de tijdrit competitie vanaf woensdag 7 juni. Per rit hebben we 1 starter, 2 klokkers en 1 notulist nodig.

Wil je je opgeven als vrijwilliger of voor deelname?

Opgave: wctouweseun@ziggo.nl