Beste sporters van Harlingen en omstreken,

Namens Rotary Club Harlingen wil ik jullie graag uitnodigen om een kleine uitdaging aan te gaan: meedoen met de allereerste Rotary Santa Run in ons stadsje.

Stel je voor: een paar honderd kerstmannen die tegelijk op een zaterdagmiddag een parcours van ongeveer 2700 meter door ons centrum afleggen. Een rood kerstlint van je vrienden, ouders, kinderen, collega’s, wie jij er maar bij wilt hebben. Wandelen, rennen, slenteren, (hard)lopen, want het is een Fun Run en geen wedstrijd. Hoe leuk is dat!?!

En behalve dat het hartstikke leuk is, doen we het ook allemaal samen voor het goede doel. De opbrengst komt ten goede aan de Nierstichting (landelijk charitatief doel) en aan onze eigen Babybank Harlingen. Dus: hoe meer zielen, hoe meer vreugd, maar ook: hoe meer steun voor het goede doel.

Nodig iedereen uit met wie je dit zou willen doen. Schrijf in/bestel je Santa outfit op onze website waarop ook alle andere relevante informatie te vinden is:

Website:  https://harlingen.rotarysantarun.nl/

Facebook: https://www.facebook.com/groups/138356893578445/

 

Laten we Harlingen op 9 december rood kleuren en er een dolle boel van maken. En na onze after party lekker met zijn allen de Zoutsloter Kerstmarkt op. 😊 Hopelijk tot in Trebol.

 

Vriendelijk groetend en een vrolijk “Ho, ho, ho!”,

 

Frank Swinkels

Rotary Club Harlingen