Tijdens de maandagavond competitie op wielerbaan “het Schuttersveld” van WV Snits heeft Piet van der Schaar historie geschreven voor WCT Ouwe Seun. Niet eerder werd tijdens deze competitie een wedstrijd door een Ouwe Seun gewonnen. Wist Piet vorige week nog knap 6e te worden in de sprint, nu verraste hij iedereen door 3 ronden voor het einde gewoon weg te rijden. Niemand kon de ontketende Ouwe Seun volgen en het lukte ook niemand om hem te achterhalen. De andere Ouwe Seunen hielden de benen “stil” en dit heeft gewerkt! Het werd een legendarische avond, het peloton werd op grote achterstand gezet en met gebalde knuisten in de lucht passeerde Piet als 1e de finish.

In de sprint voor de punten werd Bram van Beem 4e en Jens Nieuwenburg 7e. Siemen Zeldenrust had pech dat een spaak in het voorwiel knapte en viel uit. Wiecher Visser en Waling Smedinga finishten in het peloton.

Een compliment aan het hele team van WCT Ouwe Seun, knap staaltje teamwork!

Volledige uitslag: https://results.sporthive.com/events/PC1542070

 

Martin Swart knap 4e tijdens district kampioenschap tijdrijden masters 30+

Donderdag 7 juni stond Martin aan de start van het district kampioenschap tijdrijden in Zeijen (Drenthe). Dit is een mooi maar bochtig rondje van 14.5 km, na vorige week nog 12de te zijn geworden bij de wegwedstrijd wist hij nu een hele mooie 4e plaats in de wacht te slepen in de masters 30+ klasse. Tijd 20.29 min en met een gemiddelde van 42.9 km/h.