HARLINGEN – Woensdag 18 september is bij notaris Henk Jan Hettema de akte getekend waardoor Harlingen voor het eerst een officiële wielervereniging heeft.

‘WCT Ouwe Seun’ is ontstaan door een groepje fanatieke wielrenners uit Harlingen en Franeker. Dat is ook meteen de verklaring van WCT. Dit staat voor World Cycling Team, internationaal omdat het bestuur bestaat uit 5 Harlingers en 1 uit Franeker. Nu kan alles in touw worden gezet om te zorgen dat het een bloeiende vereniging zal worden. Volgens het bestuur van ‘WCT Ouwe Seun’ is dit de eerste wielervereniging Harlingen. De vereniging heeft toestemming van burgemeester en wethouders om het stadswapen van Harlingen te gebruiken als logo op o.a. de kleding.

Het is mooi dat er een wielervereniging in Harlingen is gekomen om zo wielrenners, die altijd al verlangen om in een een leuke groep, die kans te geven. De vereniging telt nu zo’n 11 leden. Daar komt bij dat we ook actief meedoen aan wedstrijden, criteriums en tijdritwedstrijden maar daarbuiten ook fietstochten. image_largeLaat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.