Drachten 22 april 2017
Op 22 april reed Melissa de Haan een KNWU wedstrijd (12-13 jaar) in Drachten, ze werd hier knap 8e.

Breezand 23 april 2017
Jens reed bij de recreanten categorie, 45 min. en 5 rondes. Jens kon de hele wedstrijd in het peloton mee en het draaide op een eindsprint uit, hier wist hij een mooie 6e plaats te behalen.
Daarna was het de beurt aan de amateurs…120 man aan de start met 2 ouwe seunen: Dennie en Martin. Hier lag het tempo vanaf de start erg hoog (42.8 gem.) En na 60 km koers waren er nog 40 man over die kans maakte voor de overwinning. Dennie sprintte naar een 9e plaats en Martin 26e.
Het hoofdprogramma waren de elite/junioren vrouwen. Met aan de start Michelle en Sybine Poot. Ook hier lag het tempo erg hoog bij de 60 gestarte vrouwen, Sybine kon met haar juniorenverzet dit tempo gewoon niet aan en moest net als vele anderen de strijd staken met een ronde achterstand. Michelle kon zich mooi in het peloton handhaven maar had niet meer de kracht om mee te sprinten voor het podium en werd 32e.

Beilen 27 april 2017
Melissa de Haan startte in de jeugdronde van Beilen en haalde hier een 14e plaats binnen (4de district noord).

Enkhuizen 27 april 2017
In Enkhuizen startte Martin Swart en Dennie vd Kooi bij de Heren, Martin sprintte naar een 12e plaats Dennie werd 26e.
Bij de Dames reed Michelle Poot een hele knappe wedstrijd en wist zich mooi in het midden van het peloton te handhaven en reed zo naar een 33e plaats. Sybine Poot had last van haar rug over de hobbelige klinkers maar reed de wedstrijd wel uit en werd 60e.

Folsgare 28 april 2017
Gisteren werd de omloop van het” gewone volk ” verreden oftewel Omloop Folsgare. Een mooi rondje van 8,5 km, er moesten 6 rondes worden gereden.
Aan de start: Piet, Wiecher, Jens, Martin en Michelle.
De renners hadden er vandaag zin in met een gemiddelde van bijna 41 werd er lekker door gereden. In de eerste van de 6 rondes die gereden moesten worden probeerde Martin weg te komen met een groepje dit lukte helaas niet, in de tweede ronde was het wel raak 6 man weg maar geen ouwe seun erbij…
Er moest gewerkt worden om het gat dicht te krijgen wat helaas niet lukte. In de voorlaatste ronde ontstond een massale valpartij waar Michelle nog net overheen kon springen, Piet en Wiecher hadden minder geluk en lagen er wel bij…vooral voor Wiecher zag het er slecht uit ..2 tanden en de fiets stuk….4 man bleven weg en de rest van het peloton mogelijk sprinten voor plek 5.
Martin 12e Jens 23e en Michelle 35e.

Wiecher en Piet heel veel sterkte met het herstel..