De jeugdleden van WCT Ouwe Seun vanaf 15 jaar kunnen vanaf maandag 26-8-2019  meedoen aan de maandagavond clubcompetitie op het Schuttersveld bij WV Snits. Door bemiddeling van Dirk Jan met het bestuur van WV Snits is dit mogelijk gemaakt.

Voor meer informatie over de clubcompetitie van WV Snits: https://wvsnits.nl/clubcompetitie/

Aan de start kleurde het mooi blauw mede door een mooie opkomst van leden van WCT Ouwe Seun. Jeugdleden: Björn, Jens vdM, Abe, Timo en Torben verschenen aan de start samen met Martin, Siemen, Sjoerd, Jens, Bram, René en Dirk-Jan. We stonden met maar liefst twaalf man aan de start! Martin komt uit bij de amateurs en de anderen in de sportklasse. Voor de start was er de gebruikelijke veiligheids instructie over hoe te rijden in de wedstrijd en toen konden de mannen los voor een uur en 5 ronden.

De jeugdleden reden allemaal een prima wedstrijd, respect als je zoiets  voor de eerste keer doet. Voor de meesten was het tempo (gemiddelde van 40+) even wennen maar trainer Sicco was weer aanwezig om de jongens te begeleiden en te voorzien van de nodige tips. Er is zeker potentie bij de jeugd en als bestuur zijn wij best trots op onze jongens!

 

Ouwe Seunen in de top 10

Jens 4e (Sportklasse)

Rene Zandstra 7e (Sportklasse)

Timo Vlagsma 10e (Sportklasse)

Martin 10e (Amateurs)

 

Volledige uitslag clubcompetitie, te splitsen in amateurs en sportklasse: https://results.sporthive.com/events/PC1716541/races/5558581