Op maandagavond 4 juni stonden maar liefst 6 Ouwe Seunen aan de start van de maandagavond competitie van WV Snits.

Waling, Jens, Piet, Bram, Wiecher en Siemen reden continu mee voorin en eindigden allemaal netjes in het peloton. Piet had deze avond vleugels en ontsnapte in een vluchtpoging met een aantal renners en werd strijdend tot de laatste meter 6e.

 

Wie zijn deze Ouwe Seunen eigenlijk?

Waling: al jaren strijdend voor een podiumplek en dat gaat hem zeker lukken. Kan ouwehoeren als de beste, en is sinds vandaag niet meer de snelste man van Midlum. Uit betrouwbare bron is vernomen dat hij volgende week op een echte fiets gaat koersen!

Jens: onze vliegende schipper in opleiding, mist momenteel wat vorm maar daar wordt aan gewerkt! Heeft voldoende potentie om sneller te kunnen rijden.

Piet: sterke marathonschaatser. Nooit te beroerd om kopwerk te doen. Vanavond reed hij in gedachten in zijn dikke BMW, was niet te houwen. Momenteel snelste man van Midlum.

Bram: Ouwe Seun uut Wommels, heeft een enorme drive om steeds sneller te willen fietsen. Fietst de laatste tijd vaak mee voorin.

Wiecher: heeft zijn angst (na valpartij) om te koersen overwonnen. Vaste waarde binnen team WCT Ouwe Seun. Aanval is zijn beste verdediging.

Siemen: Ouwe Seun uut Zweins. Ontwikkelt zich razendsnel en handhaaft zich goed in het peloton, zelfs met een enorme slag in zijn achterwiel. Krachtpatser!