Woensdag avond stond voor de meeste jeugdleden hun eerste wedstrijd op het programma. Deze week organiseerde WV Snits de Willem Visser Memorial week. Op de slotdag van deze wielerweek werd er in drie jeugd categorie├źn gereden. Er stonden 5 jeugdleden aan de start.

Om onze jeugdleden aan te moedigen werd er spontaan besloten om op de woensdagavond training naar Sneek te fietsen om hier onze jeugd aan te moedigen.

De jeugdleden van WCT Ouwe Seun presteerden meer dan prima. Sven Vrij wist in de categorie 8-9 jaar in zijn eerste wedstrijd zelfs een 1e prijs te behalen!

In de categorie 12-15 jaar stonden vier leden van WCT Ouwe Seun aan de start. De eerste ronden werden wat afwachtend verreden, maar uiteindelijk werd hier het tempo flink opgevoerd. In deze strijd werd Timo Vlagsma 2e, Stian Koornstra 5e, Bjorn Sietzema 8e en Jesna Swart 9e. De wedstrijd was voor de jeugdleden een fantastisch leermoment, vol enthousiasme stond trainer Sicco aanwijzingen te geven.

De jeugd heeft de toekomst en we zijn als bestuur zeer trots op deze kanjers! We hebben met zijn allen een prachtige wieleravond gehad. 

Met speciale dank aan de trainer Sicco Jellema die veel vrije tijd stopt in de begeleiding/training van de jeugdleden en de supporters van WCT Ouwe Seun bedankt voor de enthousiaste steun.