Maandag stonden er weer 10 Ouwe Seunen aan de start van de clubcompetitie op het Schuttersveld in Sneek. Piet heeft de aardappelen weer uit de grond en was ook weer present, verder waren Bram, Rene, Jens N, Dirk-Jan en Siemen er weer.

De clubwedstrijden in Sneek worden t/m 23 september verreden en op 30 september is de van der Feer verfbokaal, dit is de afsluitende wedstrijd op de baan in Sneek. Voor de jeugd t/m 15 jaar is er nog een wedstrijd op 25 september.

Voor een overzicht en starttijden van de wedstrijden bij WV Snits: https://wvsnits.nl/wedstrijden/

 

Ook stonden er weer 4 jeugdleden aan de start, helaas was Bjorn afwezig ivm een blessure. Alle jeugdleden reden deze clubwedstrijd uit en zij kunnen terugzien op een geslaagde tweede wedstrijd. De jeugd begint al aardig te wennen aan het wedstrijd geweld (gemiddelde van 41+) in Sneek. Timo werd zelfs knap 4e in de sprint.

Vorige week lukte het Siemen net niet om zijn eerste overwinning veilig te stellen in de sportklasse, nu lukte dat wel. Rappe sprinter Marco Ottens nam Siemen mee in zijn wiel en Siemen liet dit buitenkansje niet liggen en had nog de power om Marco te verslaan in de eindsprint.

De rest van de seunen koersten lekker mee in het peloton en reden ook weer een degelijke wedstrijd.

 

Uitslag leden WCT Ouwe Seun:

Siemen 1e

Timo 4e

Bram 5e

Dirk-Jan 9e

Rene 13e

Torben uitslag niet beken ivm kapotte chip.

Jens N 16e

Abe 17e

Piet 24e

Jens vd M 27e

Totale uitslang sportklasse: https://results.sporthive.com/events/PC1720416/races/5572724