In deze tijd waar ranglijsten en terugblikken van allerlei pluimage de revue passeren kunnen ook wij als vereniging de balans opmaken dat het weer een succesvol jaar is geweest. Podiumplaatsen in wedstrijden waren ook dit jaar te zien alsmede mooie evenementen waar wij met een groot aantal leden aanwezig zijn geweest.
Een groot succes dit jaar was de gecombineerde organisatie van wv Snits, Comite Visserijdagen en wielervereniging wct Ouwe Seun aan de Ronde van Harlingen tijdens de Visserijdagen Harlingen. Daar waar wielerwedstrijden deelname hebben van gerenommeerde profrenners om publiek te trekken was het uniek om te zien dat er bij onze wedstrijd rijen mensen stonden te kijken naar dit spektakel.
De aanwas van leden blijft toenemen wat een goed teken is. Al kunnen wij als kleine vereniging zonder steun van gemeente o i d om een eventuele training accommodatie te creëren zoals er andere verenigingen zijn die een combinatie in een wieler / skeelerbaan hebben, doen wij ons uiterste best om wel hoogwaardige trainingen te kunnen geven op het Oostpoort terrein.
De komende 3 jaar gaan wij met trots een nieuwe kledinglijn presenteren mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren. In januari/februari lanceren wij ook de nieuwe website.
Wij willen de leden, sponsoren, vrijwilligers en iedereen die een helpende hand hebben gehad aan het in stand houden van 1 van de gezelligste verenigingen van Harlingen en omstreken een prettige kerstdagen en een sportief, succesvol maar vooral een gezond 2017 wensen.
kerstkaartGeef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.