Algemene Ledenvergadering wct Ouwe Seun 22-10-2014.

Plaats: kantine Albert Heijn te Franeker.

 

Voorwoord.

Nico heette iedereen welkom met koffie, een ovenvers piccolientje en bedankte hen voor de grote opkomst, 23 van de 33 leden.Ook de leden op het hart gedrukt voor het werven / stimuleren van fietsers om zich bij ons aan te sluiten. Agendapunten werden kort doorgenomen om daarna te starten met de inhoudelijke zaken.

 

Sponsoring.

Een mail die we hadden gekregen van Jelle Dijkstra werd besproken.Iedereen was van mening dat sponsoring dient voor naamsbekendheid in de omgeving om zodoende rendement t a v de sponsoren te krijgen. Leuk om te horen dat er goed mee word gedacht voor sponsoring in de toekomst, maar hierover is geen concreet besluit genomen.

 

Training.

De animo voor een gerichte training van een ervaren trainer is groot. Hanno heeft al eerder aangegeven dat de woensdagavond voor hem moeilijk is in te plannen. Wel wil hij voor de zondagrit de structuur neerzetten. Sicco Jellema zal worden benaderd voor de woensdagavond training. Waar deze training zal worden gehouden is nog niet helemaal zeker. De volgende opties zullen nader worden bestudeerd: Oostpoort, rondje Hoarnestreek.

Voorafgaand aan de zondagsritten zal er op vrijdagavond / zaterdagochtend bekend worden gemaakt over welke afstand de rit zal plaatsvinden. Moeilijk in te delen zal zijn de A en B groep. Indien er weinig leden aanwezig zijn zal er misschien in een bepaalde groep te weinig fietsers zijn. Voorstel werd ingediend om met mensen uit de A groep te rouleren om zodoende de B groep te ondersteunen. Cecilia gaf wel aan dat iemand die in de B groep begint, misschien na een paar maanden een aanzienlijk niveau heeft om harder te gaan dan de B groep maar nog niet goed genoeg is voor de A groep en dus ertussenin komt te zwemmen. Deze problemen zullen we altijd houden maar we moeten hierin het onderling regelen.

 

Financieel.

Wiecher gaf uitleg van de uitwerking en het bijhouden van de financiële handelingen.Het was duidelijk dat we er als vereniging gezond voorstaan.

 

Kleding.

De huidige kledinglijn zal 3 jaar meegaan. Kleding bestellingen kunnen worden gedaan als het totaal bedrag van alle bestellingen minimaal 800 euro is. Mankementen aan kleding, geef het direct door aan Dirk-Jan met een foto.Eventuele verandering aan een nieuw kledingstuk, aan een mouw o i d geef ook dit aan want dan kan er altijd worden gevraagd of dit kan.

 

Communicatie.

Vanuit de leden was er het verzoek van een groepsapp die gericht is op nieuwsberichten vanuit bv het bestuur over training, tochten o i d. Er was een app maar die ging meer naar het onderwerp voetbal. Ook daar is nu een app voor opgezet. Iedereen blij!

 

Kaarten 11 steden.

De tocht der tochten. We genieten de laatste jaren van een luxe probleem dat een derde persoon voor ons kaarten regelt en meestel in een vroege groep. Ook voor 2015 zal Dirk-Jan proberen om dit te regelen. Zekerheid is er niet dat we kaarten krijgen. Aangeraden word om jezelf bij de 11 stedensite aan te melden voor kaarten. Indien we wel kaarten hebben zullen dit er niet meer dan 12 worden. Mocht dit het geval zijn dan hebben mensen die in de groep willen fietsen, dus samen uit samen thuis, voorrang op degene die als individu of met een ander snel wil fietsen.

 

Tochtencoördinator Eric v d Meulen heeft sheets gemaakt van wat er ingepland is qua tochten. Hij gaf aan hierin nog meer te willen opnemen in de maanden juni juli augustus.Ook word gekeken naar een trainingsweekend in heuvelachtig landschap. Een vaste kalender kunnen we rond december / januari verwachten.Door het bestuur was er uitleg van de te verrekenen kaart / logeer / reiskosten.De door Duursport uitgegeven kaarten per tocht staan ongeveer vast. Worden er toch meer kaarten aangeschaft, dan zullen deze kosten evenredig verdeeld worden over het aantal deelnemers.Dit geldt ook voor de autokosten. De ritten zullen zo voordelig mogelijk worden ingedeeld.De berekening is dan als volgt;Aantal auto’s x verreden kilometers a 19 ct gedeeld door het aantal deelnemers.

 

Wintertraining.

Op 29 oktober word gestart met de spinning / krachttraining bij Body Sport door 12 leden.

 

Einde verslag ALV 2014.

Goed overwinteren om met volle moed het seizoen 2015 in te knallen.

 

Groeten

Bestuur wct Ouwe Seun.

 Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.