Afgelopen zaterdag stond de 7de rit van de voorjaarscompetitie op het programma voor onze wedstrijdrijders. Aan de start stonden Jens, Sybine, Michelle en Martin.
Het tempo lag gelijk erg hoog bij het 70 man tellende peloton, hierdoor moesten een aantal man snel lossen. Jens en Martin reden mooi voor in het peloton mee. Onze dames reden de wedstrijd knap uit en na een blessure en ziekte begint de vorm er nu aan te komen. Sybine reed naar plek 9 en Michelle naar plek 7. Jens mocht sprinten voor de overwinning tegen 2 andere sterke nieuwelingen maar kwam net te kort voor de zege en werd 3de. Maar de eindzege in deze voorjaarscompetitie is wel binnen, de zusjes Michelle en Sybine staan op een gedeelde 4de plek algemeen. Ondertussen was bij de heren een kopgroep ontstaan van 5 man waar de klassementsleider nog naartoe wist te springen en ook nog de overwinning opeiste. En dus terecht winnaar van de voorjaarscompetitie. Martin wist bijna de peloton sprint te winnen en werd 8ste en staat in het algemene klassement nog steeds 3de.
Volgende week de finale van de voorjaarscompetitie op het schuttersveld in Sneek waar er nog 3 podiumplaatsen inzitten voor onze kleine wedstrijdploeg. Een topprestatie…..