Vanaf maandag 27 augustus is de clubcompetitie van WV Snits weer hervat, maar dan wel in een iets andere vorm. Beide groepen (die van de maandag- en van de dinsdagavond) rijden vanaf dan gezamenlijk wedstrijden op de maandagavond, waarbij wel per categorie (sportklasse en amateurs) een klassement wordt opgemaakt. Aan de start stonden de volgende ouwe seunen: Waling Smeding, Wiecher Visser, Simon Hooisma, Bram van Beem, Siemen Zeldenrust en Dennie van der Kooi.

Na een kwartier koers viel het peloton in tweeën, Waling, Bram en Dennie zaten in de voorste groep en draaiden tot twee ronden voor het einde prima mee. Dat deze snelle groep uit allemaal A-renners bestond leek de seunen niet uit te maken.

Alleen leek Siemen last te hebben van twee weken vakantie en kreeg Simon last van een hongerklop. Wiecher reed keurig mee in het peloton.

In de laatste ronden werd het tempo in de kopgroep nog eens flink opgevoerd en Waling en Dennie moesten een klein gaatje laten maar Bram kon in de kopgroep mee en eiste in de sprint de vierde plek op. Dat Bram, Waling en Dennie in de kopgroep zaten met alleen maar A-renners betekende een podium in de B-categorie met alleen maar ouwe seunen!

Of deze puike prestatie van de seunen kwam door de support van DJ, Laus en Maikel zullen we nooit weten, we hadden in ieder geval wel een topavond in Sneek.